یخچال یکی از عناصر کلیدی یک آشپزخانه مدرن است که امکان نگهداری مواد غذایی را در دمای پایین فراهم می کند، در حالی که برای محصولات خاصی ضروری است، برای سرو، به عنوان مثال، نوشیدنی های سرد نیز بسیار محبوب است.
با این حال، زندگی همیشه آنقدر شیرین نبوده است، اجداد ما چگونه بستنی ها، اسپاگتی های باقی مانده و سایر نوشابه های سرد را ذخیره می کردند.
یخچال صنعتی اتاقی از انواع یخچال است که برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شود.
قبل از این کشف مبتکرانه، تکنیک های زیادی برای نگهداری مواد غذایی وجود داشت.
به سادگی میتوان آنها را در مکانهای خنکتر خانه، مانند زیرزمین یا اتاقهای رو به شمال نگهداری کرد، بسیاری از مواد غذایی نیز خشک، شور، تخمیر یا دود شده بودند.
هدف به طور سیستماتیک جلوگیری از توسعه میکروارگانیسم هایی بود که این غذاها را پوسیده می کردند.
اگر چندین دانشمند سعی کرده اند به طور مصنوعی یخ بسازند، این مهندس فرانسوی چارلز تلیه بود که اولین دستگاه خنک کننده را در سال 1858 اختراع کرد، در آن زمان این دستگاه کار می کرد.
با گاز آمونیاک مایع فشرده و منبسط شده، دستگاهی که امروزه می شناسیم در سال 1876 توسط یک آلمانی به نام کارل فون لینده اختراع شد.
حتی اگر اصل عملکرد آن بدون تغییر باقی بماند، یخچال امروزی قابلیت های بیشتری را ارائه می دهد: می توان آن را (با بخش فریزر)، آمریکایی (با تولید قطعات یخ یا یخ خرد شده) ترکیب کرد.
اخیراً، یخچال متصل به بازار لوازم خانگی وارد شده است، مانند سایر دستگاه های اتوماسیون خانگی، می توان آن را از راه دور کنترل کرد.
به عنوان مثال می توان دمای آن را تغییر داد یا اطلاعات ارزشمندی در مورد محتوای آن به دست آورد.
مبرد از یک مبدل حرارتی واقع در قسمتی از یخچال که میخواهید خنک شود، عبور میکند، مایع با عبور از آن گرما را جذب کرده و از حالت مایع به گاز تبدیل می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.