چاقو با تیغهای منحنی و نازک، همانطور که از نامش مشخص است، این چاقو عقاب مناسب برای جدا کردن استخوانهای یک تکه گوشت است، همانطور که معمولاً هنگام بریدن مرغ و برداشتن سینهها اتفاق میافتد.
آنها چاقوهایی با تیغه بلند، نازک و انعطاف پذیر هستند که برای فیله کردن تمیز قطعات گوشت یا ماهی نشان داده شده است. به لطف تطبیق پذیری آنها، چاقوهای فیله می توانند هم به عنوان چاقوی گوشت و هم به عنوان چاقوی ماهی استفاده شوند.
در این دسته میتوانیم چاقوی حکاکیای را که شبیه پیاز است اما تیغهای باریکتر دارد و معمولاً 20 سانتیمتر یا بیشتر طول دارد، قرار دهیم.
این چاقوی مناسب هنگام برش ژامبون یا تکه های بزرگ گوشت است. دارای یک تیغه بسیار بلند، نازک و به طور کلی انعطاف پذیر است تا برش یا برش مناسب را تسهیل کند. چاقوهای ژامبون معمولاً نوک تیز دارند.
این چاقوی بسیار شبیه به چاقوی ژامبون است فقط نوک آن گرد است. علاوه بر این، در بیشتر چاقوهای ماهی، تیغه آن دارای آلوئول هایی است که باعث می شود تکه های غذایی که بریده شده اند راحت تر نچسبند.
در این حالت تیغه آن نیز بلند و محکم است، اما بر خلاف موارد قبلی، چاقوهای نان دارای لبه دندانه دار هستند تا بدون مشکل پوسته نان را برش دهند.
این چاقوی آشپز یا سرآشپز ژاپنی معادل چاقوی پیاز غربی است. در چاقوی سانتوکو، شکل تیغه آن بسیار مشخص است زیرا دارای پایه صاف، نوک گرد و طولی بین 12 تا 20 سانتی متر است.
به دلیل شکل آن یک چاقوی بسیار همه کاره است، زیرا از آن برای برش، خرد کردن یا برش دادن سبزیجات و میوه ها، گوشت یا ماهی استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.